Bine ati venit la Andreas DJ Music

Suntem Andreas DJ Music, de 5 ani prezenti pe piata de profil din România, oferim larga gama de servicii de sonorizare pentru nunti, botezuri, petreceri private, aniversari, prezentari de moda si evenimente mondene. Dispunem de echipament de ultima generatie, avem un personal tânar cu experientaă si pregatit oricând sa va transforme evenimentul dumneavoastra in aminitiri de neuitat. Un vechi proverb spune: muzica buna si bautura fac petrecerea de neuitat. Noi suntem pregatiti pentru orice provocare, va asteptam.

Sonorizari, dj evenimente

Va invitam la Expo Mariage pe 18, 19 si 20 ianuarie 2012 la J.W. Marriott Grand Hotel

Suntem prezenti la J.W. Marriott in sala M cu oferte speciale doar pentru tine. Va asteptam.

Sezon 2011.

A inceput sezonul 2011 va invitam sa contractati cat mai repede data evenimentului dumneavoastra. Va asteptam.

Concurs Andreas DJ Music este la final.

Concursul organizat de Andreas DJ Music s-a incheiat va invitam sa vizionati extragerea.

Concurs Andreas DJ Music

Andreas DJ Music impreună cu Andreas Foto Video, organizează concurs, marele premiu oferit este o excursie la Paris pentru un cuplu in perioada Revelionului 2010 - 2011 (transport cu avionul și cazare la hotel de 4 stele), pentru mai multe detalii consultă regulamentul din pagina concurs.

Februarie 2010

A inceput sezonul botezurilor Andreas DJ Music si djnuntă.ro, vă așteapta cu oferte speciale, pentru mai multe detalii va rugam să ne trimiteți un mesaj cu detaliile evenimentului dvs. Vă asteptam.

djnuntă.ro dj nunti, dj nunta, dj botez, dj botezuri, sonorizare nuntă, sonorizare botez, sonorizari nunți, sonorizari botezuri, dj alte evenimente, sonorizai alte evenimente, karaoke, dj profesionist, oferta sonorizare 2013.


  dj nunti Bucuresti, dj nunta Ploiesti, dj nunti Alexandria, dj nunta Craiova, dj nunti Pitesti, dj nuntă Brasov, dj nunti Constanta.